Sometimes

 
True

Måndag!

God kväll/natt alla läsare!
- har haft en väldigt skön dag och haft mycket att tänka på.
Tankar som flyger hit och dit och funderar så tror ibland att min hjärna ska brinna upp. Men vad jag vet så är den än så länge i funktion så tänkte lägga upp ett inlägg eftersom jag ser att blir allt fler och fler som läser min blogg men jag skulle vilja att ni la in lite kompentarer också faktiskt. Kanske de är någonting ni vill ha reda på eller vill fråga mig eller vad som helst, det vore roligt :)
Sitter nu här och ska snart lägga mig i sängen och somna in, har haft en myskväll med min sambo. Tagit ett glas vin och kollat film m.m.
 
Jag blir faktiskt väldigt förvånad över mig själv ibland vilken fantasi man verkligen har om man lägger manken till. I detta fall syftar jag på matlagning. Jag har länge haft svårt att komma på vad för mat jag ska göra men de börjar lossa lite mer och mer.
Idag blev de curryröra med kyckling (såklart) och svamp och massa grönsaker. Det blev förvfånadsvärt gott faktiskt. Undra vad min härliga fantasi ska komma på till imorgon. Fisk?
 
 
Här har ni en bild från mysstunden, hope to see you all tomorrow!
Pusss / S.Bergqvist ♥

2013-02-17

Hejsan alla sötnowsar!
- Hur har eran helg varit?!
 
Min har iaf varit helt awsome!
Fredagen skulle vi ta en lugn utgång och dricka vin och hare trevligt, trevligt blev de efter mycket om och men och slutade med att sängen ropade inte förrän 08.00 dagen efter, upp vid 12 igen och började om. (så kvällen blev allt ifrån lugn)
Lördagen var helt perfekt, Sandra slutade vid 18.00 och då blev de til att göra sig klar, slutade med att vi kom hemifrån kl 23.30 då vi då drog på Winston, helt underbar pub med livemusik och bara låtar man kände igen. Bussen hem vid 04.00 kan man faktiskt diskutera, PROPPFULLT och alla trängdes. Plus att mitt i allt var de en (ursäkta uttrycket men) neger som satt och skrek i bussen "I HATE WHITE people" jag menar hallå, majoriteten av alla som satt på bussen var vita. När hon väl hoppade av så appoderade alla på bussen och man ser utanför att hon fick psykbryt och var påväg in i bussen igen men han inte in.. Tur var väl de! hahahaha..
 
Kanonkväll iaf, tack alla underbara!
Pusss / S.Bergqvist ♥ 

Norway

Hejsan allihopa!
- Hur är de med er?
 
Ser att ni är inne och kollar min blogg fast jag inte uppdaterat på länge, ber om ursäkt för de och ska försöka fixa de. Roligt att ni fortfarande kollar in och nu får ni ett nytt inlägg att läsa.
Har bosatt mig i Norge nu och letar jobb för fullt, hoppas att få napp snart så man kan starta ett liv här i Oslo. Helt underbar stad och människorna här är underbara.
Ska precis dra ner på Torget och lämna in CV:n så de blir lite framgång här.
Har haft en kanon vecka hitills och hoppas att de fortsätter så. Blev en liten utgång i fredags som var väldigt trevligt, roligt att gå ut där ingen känner en liksom!
 
Men nu måste ja dra så ja hinner med tricken, hoppas ni alla har/får en kanon måndag!
Ha de, pöss / S.Bergqvist