2010 is on its way !

- Hej på er alla underbara !

Gott Nytt år på er :)
Detta år kommer bli BÄÄST , men aa det säger vi vell om alla men ändåå :p

Jag förlåter min dåliga uppdatering än en gång , men jag har inte lust just nu..

Vi hööörs och ha en bääst kväll/natt iaf , för de ska jag ha ! :D

Men Goo Jul

- Men tjena alla snyggingar!

GOD JUL PÅ ER !
bilder och annat kommer sen, nu ska jag duscha och göra mig klar !

God kväll

- God kväll på er alla!

Korten som jag lovade , tyvärr min syster glömde kameran.
Svarar på komentarerna imöra för nu är jag så jävla trött ska upp och jobba imöra på självaste Julafton, men vad gör man inte för hästarna ändå liksom. Det är för dom jag gör det så . Så ni får hare så bra , kanske hinner lägga in ett inlägg innan jag åker och jobbar om ni soetnowsar har riktigt tur ;)

Och imöra är det självaste JULAFTON , har ni varit snälla nu då så ni får julklappar ? ;)

Puss på er så länge, love på er alla !

.                                            //

God morgon dagen före Jul !

- God morgon på er folket!

Hör att många av er har redan gjort klart dethär med julklappar liksom jag har. Ska köpa ett täcke och någonting gott åt vovven min bara sedan är allt klart . Tänket bara jag skulle hinna svara på lite komentarer och även lägga in ett nyss inlägg då innan jag drar iväg mot the "big" city. Hoppas min syster kommer med kameran så ska jag se om jag kan fixa lite kort på bla täcket som jag ska köpa åt vovven och lite annat smått och gott :)

Vad ska ni hitta på idag då ?


Men nu måste jag bli klar faktiskt för mamma tycker itne om att vänta på mig, (jag är alltid sist av någon mkt konstig anledning ) :P

Hörs senare

Bilden lånad från www.google.se
.                                                            //

god natt på er

- god natt alla underbara. Nu har jag lagt mig i sängen och jag tänkte jag skulle prova lägga in ett inlägg från telen. Och än så länge verkar de då funka iaf :) Är faktiskt rätt trött så de ska bli skänt att sova några timmar. SNART ÄR DET JULAFTON :D Jamen god natt då så syns vi imära :) /D:b / A.b

God kväll

- hejsan igen soetnowsar

Nu har jag tittat på Andra Avenyn. Sjuukt bra men jag hatar att dom inte visar det jag vill se..
Men så äre vell hahah , blir aldrig som som man vill någon gång.
Jag ska nu ta en sväng med hunden igen . Hon löper nu för andra gången och jag tror hon känner sig lite nere. Jag tycker det verkar sm så på henne. Inte riktigt 100%ig nu hon e, men det blir säkert bättre.

Julskinkan blev riktigt god , och Alexia tyckte också mycket om den :) Imöra blire ner på stan en sväng igen för jag ska köpa ett täcke åt alexia och titta efter någon blöj/binda till henne..

visst ska de vell finnas de till hundar ? :P hahaha


Köpte även en träja idag på stan, från gina med kameran är damp så jag kan inte visa någon bild tyvärr, men mdet var itne så märkvärdig direkt ...

Men nu vill alexia ut, kanske skriver en sväng senare :')

.                                                             //

18:44, Tisdag

- God eftermiddag

Idag har det varit en liten jobbig dag faktiskt för har varit på staden hela dagen och shoppat julklappar, Gaaash !
Jag älskar att ge bort julklappar och tvekar inte att lägga ut pengar. Men det är de att hitta rätt, hur svårt är inte de på en skala då? Men nu är iaf pappa , caritha, mamma syskonen och annat klart. Så tror (hoppas) jag är klar nu!

Hur går de med era julklappar då , färdigköpta?

Nu ska jag ta och hjälpa mamma griljera ? Julskinkan, vi hörs senare för nu har ju syster tagit med sin data ett tag för min är som sagt paj. Så hare så bra så länge!

.                                                          //

09:12:16

- God morgon på er soetnowsar!

Hur mår ni alla idag?
Har nyss gjort ett prov och det kändes riktigt bra för en gångs skull. Jag har gjort klart ganska mkt i skolan nu och idag är sista dagen innan jullovet. Sjuukt skönt om jag får säga det själv. Får se om det blir jobb torsag och fredag jag skulle verkeligen behöva pengarna.

Jag börjar komma tillbaka på benen igen nu och jag orkar inte med folk i huve taget känns det som ibland. Det ända man står ut med är dom som verkeligen talar sannigen asså. För usch vad trött jag är u på småpupper som går och snackar en massa som itne ens är sant utan dom själv pratar om det hela hela tiden, VÄX upp för fasen och sluta försöka få mig att må dåligt.

Kroken har nu flyttat till Hudik igen som är ett stoort + eftersom nu behyöver jag ite mer åka buss till skolan för hon ska åka bil varje dag ;D mkt mkt nice tycker jag faktiskt.

Nej nu ska jag ta mig en rök sedan svara på lite av era komentarer och sedan blir det till att invänta folket så vi kan gå och äta. Ha de så bra så länge så hörs vi lite senare :)

( Btw, andledningen till att jag inte skriver så ofta är att min data har typ krachaat! ) 
                                                                                    

19:33

- Hejsan och god eftermiddag!

Längesedan igen men har så fullt upp liksom. Idag har det varit jobb hela dagen , Pelle borta denna helg så jag och jessie har alla hästar själv. Skönt att ingen är och andas i nacken på en liksom.
Trevligt dag och den gick fort, tog en ridtur jag red Chagall Eson , Jessie red Kapella. Imöra blir det nya hästar. Vi ska såklart jobba också imorgon men då måste vi göra klart lite snabbt eftersom Isalie har fyllt år och då blire kalas. Som hon är mycket stolt över att hon får bjuda massa folk liksom. Hahaa aja!

Hur har eran dag varit då ?

Sitter hos pappa nu och bara glor lite, Jessie leker elle ja leker och leker men. Men isalie iaf, hon var helt slut efter att Sally kört med henne så inte vet jag eh!
Vi ska vell ta och dra oss hemmåt till mamma min igen snart gissar jag , sedan ska vi även upp inatt och hämta in syster som för ovanligheten är på krogen , ( suuuck )

Titta så soeta kort ja hitta på Alexia , sjukt lite hon var liksom !