huudiik ,

- trevligt dag
Öpp kl 6 imorse och skulle med annica till hudik på röntgen . Gick vell bra tror jag och hoppas att jag var till lite stöd iaf trots att jag var jävligt trött . Efter det , som gick snabbare än vi trott och typ halv 9 gick vi sedan på staden . Såklart gick vi och tog en jambo macka för det är ett måste då man är i hudik . Blev sedan till att gå ändå en runda på stan för Annica hade massa saker hon skulle göra .

Jag och Annica har nu kommit överrens om att vi inte ska äta någe godis elle skitsaker mer nu på . . . ja hur länge har vi inte bestämt men lääääänge iaf !

Diet A LA Sandra&Annica

- Ägg
- Fil
- frukt
- liten portion på lunchen . . .

+ att jag ska även på de ut och jogga/gå dagligen och öven gymmet blir det nån dag i veckan hoppas jag på :)

låter bäst ellehur ;D/s.b

svår stund , lätt sekund

-

Vissa saker måste vi faktiskt hålla för oss själva , även fast saken inom dig tar kol på dig . Du håller minen och går runt om dagarna som att ingenting är fel . Sedan då du kommer hem och är själv kommer de hemska tankarna upp igen ? Varför tänker jag såhär och varför hände detta mig . Jag vet inte riktigt hur jag ska göra och tänka och varför just jag ?! Varför känner jag såhär och kan inget göra åt de , hur ska jag kunna tänka och göra saker jag msåte då detta i mitt huve finns , tänk OM .

Smäller snart av !

/s.b

mååndag . slädhund

-


Jamen hej på er alla , var öppe med tuppen idah . Redan kl halv 6 var jag och stapplade mig in i duschen eftersom vi skulle hem till Annica på möran för att släppa ut hennes heestar . Efter att ha varit uppe då ett tag fick jag öven upp självaste Annica och det bar då av hem till henne . Jag var inte alls trött men hon däremot var väldigt puppig ^^ ,
Har kört draghund hela dagen och det var mkt roligt faktiskt . Bara det att jag packade på mig för mkt kläder och jag höll på att svimma efter jag hade åkt en timma , helt sluuuut . Jag och Joss delade på en släde och kul hade vi , jag sov mycket skönt efter den dagen kan jag lova er alla . Vill ni bli trötta så kan jag rekomendera att köra draghund , det är inte bara till att åka med liksom .

Känn en doft av kärleken , den sveper tyst föörbii !
Haha , serpa asså kul kul dag takk braiga människor.

/s.b

experiment . söndag

Meningen att jag skulle stanna till hos Annica men jag orkade inte så till slut efter lite tjat så åkte hon till Ljusdal ist, dock måsta jag kliva upp kl halv 6 ist för 8 på måndagen . . Färgade håret på annica då hon hade kommit blev riktigt bra då vi hade gjort slingerna tycker jag . Luggen ska vara NERE med hon fattar inte ritktigt de tror ja . Det blev sedan att lägga på färg ljusbrun och det la jag bara i utväxten så det blev bra, mina slinger som jag hade gjort försvann inte ändå :P haha . . . Riktigt snygg i håret må jag säga :)

Tack för kvällen underbara människa !

/s.b

helgmys och ta det lugnt !

-
Helgen har såklart varit toppen eftersom den spenderats med den bästa , från fredag ända till kvällningen nu på söndan. Vi jobbade hela dagen på lördan och då menar jag hela dagen, inte nog med att vi kom lite sent, sissodär 1.5 timma ^^ Utan det som brukar ta oss 3-4 timmar att göra annars tog nu oss typ 7 timmar, hur trötta var vi inte ? Så på söndagen var det stopp , jag skrev till pelle att vi var sjuk och lite annat som jag kom på så bra . Men jag har faktiskt jobbat i över 3 månader i rad nu och min kropp sa bara ifrån asså . Både fredag och lördag kväll somnade vi framför datan då vi tittade på film i soffan, och trotts att vi sovit båda dagarna i soffan har inte alls ont. Jag skulle vela haft en bild på de asså måste ha sett mkt roligt ut som vi sov , men mysigt var de :) En bra helg med mycket götta och mys , och en hel del skratt med kan jag lova er alla. Det blir mycket av den fronten då man umgås med denna kvinna. Du är bara för underbar jag har tur som fick dig till min vän.

Nu är jag så trött att jag knappt kan ha ögonen öppna så nu drar jag mig vidare till sängen , ha´t bra allesammans för det har jag !

Tack för en underbar helg vännen, du är lite bättre <3

/s.b

Obeskrivliga ting

-
Har länge nu hört konstiga saker från vår nya lägenhet där jag och Elina bor. Idag var två vänner till oss hit och gick runt och tittade och kände lite här i alla rum och sedan gick dom in till badrummet. Där var dom ett litet tag och sedan kom dom ut och då sa dom att nu ska vi nog inte kännas oss iaktagen och annat i duschen. (som jag dock ine nämnt till dom att jag har känt så). Dom går härifrån och efter ca 10-15 min hör jag och Elina igen från badrummet.

Jag tittar på Elina och jag märker att hon också har hört det jag hörde. Detta var inte roligt längre , vi bad dom komma hit igen . Efter att dom då varit i badrummet i över 1 timme ber dom oss komma in och jag känner att ja klarar inte av att gå in i badrummet riktigt än. Dom berättar lite om personerna som varit där inne och hur det gick till. Hur en person troligen har tagit massa tabletter och annat för att försöka tagit livet av sig och nu säger hon att hon vill inte att samma sak skulle hända mig. Hon försöker skydda en person från att inte begå samma misstag som hon gjorde för ett tag sedan. Och jag har som har mått dåligt under en längre tid och kommit tillbaka på mina fötter igen nu ( som jag heller inte sagt till någon av dom ) Och jag känner verkeligen att detta är allvar. Nu har dom gjort massa "jockss" inne där och dom säger att dom tror att peronen ska vara borta och jag hoppas av allt i världen att dom har rätt för detta vill jag inte vara med om igen på ett tag. Usch säger jag bara ! ! ! ! !

Tack för hjälpen . . .


/s.b

Underbart

-
Hemma lite nu på möran ska börja vid lunch hade jag tänkt. Gårdagen var mkt trevligt faktiskt men den varade inte så läng för mig, mindre kul kanske :P . . Paketet jag och Annica så duktigt hade slagit in tog för Sendraa ganska lång tid att öppna faktist och av det fick alla i rummet ett gott skratt. En klänning hade vi stoppad i en liten liten låda som vi slådde in, som vi sedan stoppade i en låda och slådde in, som vi sedan stoppade i en låda och slådde in, som vi . . . . . Ja, ni fattar vinken liksom. Kulkul vare. Och idag är det en mkt stor dag för älskade lilla Sendraa Jonsson, hurra hurra hurra för henne som blir hela 18 år idag asså. Nu vill jag också bli 18 så jag kan få gå ut och ha roligt. Fast vi alla firade ju henne på ons kväll då och jag hoppas hon hade det mycket roligt :)

/ s.b

glada hudik

-
Blir en bussresa med denna snygging idag hem till min lilla hemstad Hudiksvall. Blir till att shoppa loss lite grann och jag hoppas jag hittar någe trevligt att köpa. Blir vell nån fika också och kioskpiraten har min lilla dam bestämt att vi ska besöka också. Och då är det bara att göra som hon säger annars ... ! Hoppas på en trevligt eftermiddag med dig och även att Bananen kan hålla redan på din hund. Jag har nämligen tutat i henne att hon kommer klara av de. Men det vettafasen det om det kommer bli bra. Vi får hoppas på det bästa och eftersom jag ska låna ut min vovve till Bananen i framtden så måste hon få tränas lite först^^.
Hoppas det går bra och att hon inte tappar bort henne mitt ute i ingenstans. Stackars Aritha!


/s.b
 jobbjobbjobbb !


Helgen har varit helt klart den bästa på mycket länge. Kvinnan på bilden äre som gjort den så bra. Tror inte hon fattar hur bra hon är egentligen. Hjälpte till att flytta kartonger och lite annat på fredan, lör & sön jobbade vi. Duktig var hon också, på söndagen kom hon ihåg nästan vart alla hästar skulle stå. Blev inte så mycket till att sova under helgen för hon vel ju gå på någe jävla cup. Inte för jag va så emot de men ändå. Känner mig dock ganska dum eftersom hon har väldigt ont i ryggen nu. Även att min syster som vanligt hackar på alla inte för att hon var så dålig själv att svara. Haha, aja bra helg iaf någon som måste göras om :)

Dagen idag har varit mycket seg, ända roliga var vell att vi pratade lite om slädhundar på hundkursen. Nu är ja så trött så jag kan inte förstå, blir en tidig kväll idag också lika som igår. Usch varför är jag så trött egentligen? ont i ryggen har jag också^^,

/s.b

Ketty Isalie Bergqvist !

-
Det finns bara tre av dom i hela världen, och du är en av dom tre.
Jag älskar dig och saknar dig så jävla mycket. Var så längesedan jag träffade dig nu........

Ketty Isalié Bergqvist
<3

Onödig dag ?!

-
Fick sova lite längre idag än andra dagar och jag gick isäng ganska tidigt igår så jag var inte så trött då kl ringde imorse. Gick upp och duschade men sedan då jag hade gjort iordning håret tyckte jag det såg lika skitigt ut ändå?! :S Jag har konstigt hår jag vet! Sedan bar det iväg till skolan undefär vid kvart i nio. Där väntade folket och vi gick vidare till slotte för vi skulle ha någe provrace inför om vi vela söka vidare till högskola. Öppnade häftet och såg där en jävla massa text som jag inte fattade någonting av.
Var så jävla mkt att läsa asså så bara det skulle ta mig 3 timmar att läsa igenom. Så jag kryssade lite som jag kände för och sedan satt jag i typ 40 min och väntade på att alla andra skulle bli klar. Folket som inte kände mig måste trott att jag var västa pluggisen som blev klar på typ 10 min, men i själva verket fattade jag ingenting alls, men aja ^^,


Sedan blev det rast och då grog vi snabbt som ögat kan jag säga. Gick och "åt" och sedan var dagen i skolan slut. Kunde lika gärna luggit kvar i sängen hela dagen.
Nu ska jag gå och försöka göra någe nyttigt av denna dag, Hareee

/ s.b
-

framtiden avgör


Hemska tider kommer och hemska tider går, vägen mot livet vi vill ha tar längre tid än vi någonsin kunde ha tänkt oss. Att må bra är väldigt svårt för att heta sandra bergqvist ibland kan jag lova er. Men jag försöker så gott jag kan och sakerna börjar falla på plats. Människorna i mitt liv är så underbara så det finns inte ord att beskriva dem med och utan dem skulle jag inte finnas kvar här. Saker som jag trodde betydde allt har visat sig att det inte alls fick mig att må bra. Saker som jag hatat mår jag just nu bäst utav. Tänk att saker kan förändras på så kort tid och att av kvarlämnade lappar kan det bli ett helvetes liv. Jag bryr mig inte om vad folk säger det är sakerna jag vet om själv som betyder någe. Jag vet själv vad jag gjort och inte och ingen kan någonsin säga emot de.
Ett xtra + i kanten på bruden som alltid får mitt humör att gå upp igen, jag älskar dig!

/s.b