Dex!

Dex, fest med Jessie, Sofie, Elina, Jonna, Cornelia och Jennie!
Bilderna säger mer än orden gör, KANONHELG!

Förlåt för vissa saker, vill bara få som ogjord ! Menar det FÖRLÅT <3

     
    
  
      

Torsdag

 Nu sitter man här igen, lektion med "Pasto Peeer". Fattar inte mycket av vad man ska göra + Jonna inte är här så då finns det inte mkt som jag och Cicci kan göra. Vi vet inte vad hon har gjort så då har vi ingen möjlighet att jobba vidare. 

Fick reda på nu idag att jag ska ha prov imöra i försäljning och service. Så ikväll blir det till att plugga som en jävla toook. Orkar inte med det just nu, jag vill bara ha helg!

Åker hem till Hudik en sväng imöra för att handla strumpbyxer och hämta jacka, sprit och lite annat till helgen. Jag och Jennie har kommit på ett mycket bra sätt som vi ska göra vårat jobb inom engelskan. Fy fan vad bäst vi är Jennie ;D haha. Alla kmr att se det sen i klassen, tror nog att vi lägger ut det på http://www.youtube.com/ med, även att jag säkert lägger den här (:
 

Brunett / Blond !?
Jag vet inte hur jag ska göra, vill ha tillbaka mitt bruna hår med blonda slinger. Eller så ska jag färga underhåret brunt och lite i luggen med. Orkar inte med håret, Varför kan det inte vara snyggt fast man inte fixar till de ;D Tycker inte om mitt hår nu + att jag fortfarande är arg på min mamma för hon klippte av 6 cm av mitt hår :'( Jag grinade och skrek åt henne som en bäbis. Vill ha mittt långa hår igen.
Nu är det hur jävla kort som helst och jag vill ha hårförlägning!  :')Nu ska jag gå och lägga mejj annars orkar jag inte upp imöra.
God natt allihopa och vi hörs imöra, pussss'n <3
                                                                                                                                      

Ge mej snöööö !

Fan vad jag läntar till snön, vill att det ska vara mörkt dygnet runt det är så jävla mysigt. Klä på sej mkt kläder och ta en promenad men flicksen, Saknar dom tiderna. Jag älskar verkeligen min klass och alla i den, NP2 Djurvård <3 

                          

Frågor som Behöver svar!?

Jag fattar inte hur jag ska klara av detta, finns så mkt jag vill ha sagt. Kan inte prata med någon om detta. Dethär är någe jag måste fixa själv tyvärr! Jag känner att jag inte riktigt räcker till, den vill att jag ska göra det och den vill någe annat. Jag vill bara att dom ska lämna mej ifred och låta mej leva för mej själv. Jag vill att dom ska lösa sina egena problem och hålla mej utanför. Jag vill inte vara den som ska springa emellan och dom ska fråga mej; sa den någe om mej. Jag mår bra fram till att dom tjatar och försöker fylla mina huven med en massa skit! Jag orkar inte med det någe mer jag måste få ur mej allt jävla skit. Jag kan inte och vill inte lägga över detta på någon annan så då skriver jag det hellre här.

Snälla jag ber er att låta mej vara, klarar inte mer nu. Har stått ut med detta länge prata med varan ist tycker jag. Det är meningen att vi ALLA ska hålla ihop inte att jag ska behöva stå emellan. Förlåt jag kanske inte ska tycka synd om mej själv bara men denna gång är det faktisk mej det är synd om. Dom har valt själv att inte prata med varan och vad ska jag då göra åt de? Jaani, jag kan fan inte göra mkt. ORKAR INGE MER SÄGER JAG! Ta itu med problemen eller iaf lämna mej utanför!

Jag tar mitt pick och pack och drar nu snart, och jag menar allvar denna gång!

       TACK ! <'3

Onsdag

Eftersom jag är ny på detta ställe så kmr det ta ett tag innan jag kmr igång. Under tiden får ni ta det som den är och titta då den uppdateras!

Dex till helgen, fan vad det länktas kan jag lova. Ska ringa pappa snart för jag måste be honom köpa en jacka åt mej. Har ju fan inegn annars att ha på  mej.  Skinnjacka ska det bli inget annat, Bilder och annat kmr att komma hit också tillslut.
Just nu sitter jag bara här i datasalen, har nyss haft gympa, Suuuuck! Brukade tycka det var roligt med det med har vell ändrat åsikt. Nu sitter jag och skriver raport om mitt akvarium som ska vara inlämnat snart, bilden är på kampfiskhanen i mitt akvarium(; Orkar inte med allt i skolan jag har så jävla mkt att göra! Aja. ska snart gå hem till mej och tvätta det gillas inte så mkt kan jag säga. Men det är ju saker som måste göras när man bor själv!

Haree pusss'n                                       


Eriel