Tisdag!

Hej på er!
 
- Har hunnit med mycket idag men hade såklart som alla andra dagar velat hunnit med ännu mera. Men man får vara glad över det man hunnit med och fortsätta imorgon.
Nu sitter jag helt palaryserad framför tv:n och kollar på Ceazar, helt otrolig människa. Finns inget pogram som jag älskar så mycket som detta.
Imorgon bli det prov, företagsekonomi står på tapetern och jag har vell pluggat lite men som vanligt hade jag vell kunnat plugga mer. Men det blir iaf till att göra de bästa som går och sedan hoppas på bra resultat. Men jag tvekar inte, företagsekonomi är ett väldigt roligt ämne tycker jag.
 
- Hur har eran dag varit?
 
Nu är myströjjan på och även tofflorna, dessa kommer jag bära med mig tills dom är helt trasiga.
I justlove them!
 
                 
 
Pusss / S.Bergqvist ♥

22:56

God kväll och God natt!
- Jag ska nu ta mig till drömmarnas land, drömma om gårdagen, bearbeta dagen och länkta efter morgondagen!
Har haft en awesome dag med mycket bra människor. Stannar jag upp och tänker efter så har jag helt otroliga folk i min närhet. Ni finns alltid där för mig dag som natt. Får mig alltid att må bättre, speciellt dagarna jag inte trodde jag kunde de.
Jag börjar hitta mig själv igen och få tillbaka det jag tidigare förlorat, det finns ingen bättre känsla!
Hej Sandra, du är tillbaka!
 
God Natt Alla Underbara!
Pusss / S.Bergqvist

God morgon!

Hejsan alla sötnosnar!
- Har blivit ett sånthär uppehåll igen liksom. Men det hoppas jag ni förlåter mig och kollar in min blogg ändå. Statistiken ser bra ut och jag hopppas ni inte tröttnat eftrsom de var ett tag sedan jag lade upp något inlägg.
 
Ny vecka, nya saker att göra..
1. Nyss varit och städat på läroverket.
2. Plugga, psykologi
3. Pugga, företagsekonomi
4. Plugga svenska
5. Plugga till 1231 prov...
 
Ja, min dag består av att jag ska försöka plugga arslet av mig, helst så tangenterna brinner. Måste se till att bli klar med detta nu så jag sedan kan fokusera på det andra ja ska fixa innan jag beger mig till Norge i Januari!
Jag hoppas bara att allt går enligt mina planer, men de är ju helt klart upp till mig själv att göra så jag uppnår de mål jag vill. Det är ingen annan som kan göra det åt mig!
 
Sedan MÅSTE ja ta och pallra mig tillbaka på gymmet igen, vad länge sedan nu och det äår itne alls bra. Får ju så dåligt samvete över mig själv. Men ska iaf dra iväg på en promenad om ett tag, måste ju röra lite på domhära musklerna som ligger i viloläge, med andra ord fettet! :(
 
Hoppas ni alla får en awesome day, hope to see you later! pösss.
 
                                              
Pusss / S.Bergqvist ♥