Dag 3 föräldrar

Hej och hopp!

Mammi ♥
Min lilla mamma, vad ska jag säga om henne :)
Hon är 46 år och bor på mariboplan i hudik hon med lika som jag eftersom jag bor hos henne!
Har alltid funnits där för mig då jag behöver och även då jag inte skulle ha behöft. Men jag älskar henne över allt och jag har världens bästa mamma. Behöver inte säga så mycket mer än jag älskar dig mamma och du är bästaste!

Min mammi! :)

Också har vi Papii! ♥
Han har som mamma funnits där hela mitt liv, hjälper till och lyssnar som en pappa ska. Han bor med sin fru Caritha på Rågvägen i hudik men mina halvsyskon Isalie och Sally. Jag har likasom mamma väldens bästa pappa och jag älskar hon över allt!


Puss på er mina föräldrar, jag älskar er! ♥

Dag 2

Hejsan igen :)
NU trycker vi till några rader igen.

Första kärleken,
Jadu då var man inte så gamal, dagis och min bästa kompis som jag blev hemskt kär i. Minns jag inte helt fel så heta han Simon :') jag kmr ihåg små stunder ibland. Fika ute i skogen på utflykten och annat gulligt. Då var man liten och söt bara, haha. Men det var ju då inte en kärlek man kan ta så seriös, men gud så kär jag var!
Det var min första kärlek som jag kommer ihåg och de var helt underbar.. hehe!

Nu sk jag kolla Solsidan (Y) det gillas. Hare gött så hörs vi imorgon!
Pusspusss!

Dag 1 mig själv

Hej allehooopa!

Om mig,
Jag heter sandra som ni alla säkert märkt men tror jag ska döpa om mig till Sandralie för jag tycker att det låter lite roligare än bara sandra. Men menar inte att alla ska börja kalla mig Sandralie för de, utan vill bara byta ändå.
Jag är 19 år nu blir 20 i mars, den 12e närmare bestämt och då ska jag besöka apoteket röda näsan för första ggn då jag kan handla själv. haha.
Jag bor i en lite "håla" som heter Hudiksvall (Glada Hudik) om nu någon skulle vilja besöka mig^^ Jobbar på Ica träffpunkten i hudiksvall. Där jag stormtrivs fullt ut och hoppas att jag kmr att få vara kvär där nu ett tag så jag kan skaffa mig en egen lägenhet och så.
Har gått Naturbruksgymnasiet med special inriktning hund i Ljusdal. Det kan jag rekomendera till många om man vill hålla på med djur. Men man måste dock plugga vidare för att kunna bli "någonting" riktigt. Men med utbildningen jag gått så får man starta tex ett eget hunddagis som en av oss i klassen gjort, Josephine Hallgren och det går bra för henne för hon är mycket duktig med hundar och har nog alltid varit de :)

Jag har tre småsyskon två yngre och en äldre. Isalie och Sally som är mina halvsyskon men älskar dom av hela mitt hjärta. Sedan har vi min "storasyster" älskar henne också av hela mitt hjärta men vissa dagar skulle vi kunna slå ihjäl varandra. Hon konkurerar även med mig gällande jobb då hon jobbar på Hemköp och jag på Ica.. Men min pappas fru jobbar på ica maxi så jag och hon är vell lite mot linda sådär då, hahaha..
Jag har vänner som ligger mig mycket varmt om hjärtat, vänner som jag vet alltid finns där men har också vänner som jag tkr mycket om men inte anförtror mig allt till. En vän som jag dock har haft i hela mitt liv är Carolin "kroken" Jonasson, henne skulle jag såklart kunna springa på eld och vatten för, hon har en stor det i mitt liv.

Sist men inte minst så har jag ju den underbaraste flickvännen som någon har, Ida Åslund. Ja jag är bisexuell! Ni som vet vilken hon är vet hur underbar hon är. Hon är den som betyder mest i mitt liv och jag hoppas hon ska finnas vid min sida hela livet. Vi får lägenhet till sommaren så vi ska flytta ihop, sedan hoppas jag bara att det går frammåt sen. Vi har haft mycket upp och ner men de går nu på röda rosor som hon alltid tjatat om :')

Är det någonting mer ni vill veta så är de bara skriva och fråga, det vet ni :)Pusss på er alla sötnowsar!

För att ha nått att skriva!

Hejsan alla underbara!
Hittade detta på ens blogg och tänkte jag skulle göra samma sak för jag har just nu inte så mkt att skriva om. Dag 1 börjar från och med imorgon!  


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

God eftermiddag!

- Hej på er!

Jamen då ska vi se om vi kan få in några rader igen...
Ska börja med att säga att imorse så var jag TRÖTT när jag skulle upp, hade genn en miljon för att få ligga kvar. Så ikväll blir det en tidig kväll för Sandralie Bergqvists del. Iaf så pallrade jag vell mig upp iaf och duschade så ja kom iväg i tid till mitt kära Ica, tummen upp för mig.
Fick sitta kassa nästan hela dagen, det var fullt med folk hela tiden men det var vell roligt för då går tiden fortare.

Efter det blev de till att hälsa på en mycket bra vän adde, för att se hur hon mådde och så. Roligt att träffa henne för det blir inte så ofta som det har varit tidigare, men det kommer vell tillbaka med tiden hoppas vi. Efter det blev det till att ta sig hemmåt igen ochförsöka tänka ut morgondagen. Ska hinna med mycket då känns det som, får hoppas att allt går som jag planerat.

Hur mår ni då?

Nu ska jag ta och lägga mig så ja får igen lite sömn efter helgens drag, Ha de bäst så länge puss ppå er alla!Älskar dig Ida Puma Åslund


Kanon helg!

- Hejsan alla sötnosar!

Hur har helgen din varit, vad har du gjort?

Helgen har för mig varit kanon och jag har nu börjat en ny vecka på Ica.
Fredagen sov jag och min älskling hemma hos min mamma, lördag morgon blev det till att åka till sara för att börja tagga för resan till Gävle på Hockey. Brynäs-Djurgården!
Grymt roligt både på bussen dit och hem men matchen kunde det ha varit mer drag i. Men man ska inte klaga för Brynäs vann ju och det ska tydligen vara jättebra.. Haha..
Efter det blev de ut på August och trevligt som fasen var de med. Dansade loss på dansgolvet och hade det jättetrevligt. Tack mamma sara och min älskling för helgen, många fler ska också ha ett tack! ♥


Puma & Puma


Idaaa!


Puman min och Adam :)

Bilderna lånad av Sara Jonsson!