Cider 7.0a och puss på tillvaron

Hej och God morgon Bloggen!

- Gårdagen var riktigt bra och det är konstigt att man kan ha så roligt på tre pers som jag Vurre och Ida har. Blev lite cider och singstar och massa andra tokigheter. Bla så "hittade" jag en mkt bra madrass som jag och ida fick sova på för vi bestämde oss att sova hos vurre :') hemskt nöjd själv faktiskt.

Just nu mår jag kanon och allt går frammåt. Väldigt bra umgänge och sanna vänner, det kan inte bli bättre.

-vad hade ni alla för er igår då?♥WAKA WAKA , pösssss

Skitskitskit

Hejsan bloggen!

Idag mår jag så mkt allmänt skit man kan må. Ingenting funkar som de ska och jag känner , snart orkar jag INGE mer. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att saker och ting ska bli rätt. Vad jag än gör går allt åt helvete ändå och alla blir arg ledsna och besvikna. Jag hoppas på att jag ska kunna hålla igång med bloggandet nu och de är roligt att se på statistiken att många av er fortfarande följer min blogg och är trogna.

Tack för mig nu måste jag sova trött och har grinat länge nu så måste sova för ska upp kl halv sex.

Pusss på alla och mest min älskade. Älskar dig Ida Åslund ! ♥ skulle inte vara något utan dig känns de som. PUSSS

Glada Hudik Teatern

Hej hallo bloggen !

- Hur mår ni alla underbara?!♥

Har haft så jävla (ursäkta svordommen) mycket för mig den senaste tiden så bloggen har hamnat åt sidan. Men kommer nog att skriva lite smått och gått de kommande dagarna så håll utkik :)

Har jobbat som en idiot och i lördags var det V75 på Hagmyren. Riktigt kul var de och ja fick vara med i tv, men det var nog bara för att jag viste att jag stod där. Jag tittade lite extra så ja skulle få vara med :') hahaha
Fick vara ledig på Söndag iaf men måndag blev de jobb och ACK så trött jag var. Men upp kom ja så dutti som jag är !

Nu blir det jobb imorgon igen bara halv dag för ska därefter på AF och prata med min "jobbcoath" (än en gång så kan jag inte stava så bra , Ehee)

Nu ska jag titta på Glada Hudik Teatern i min ensamhet eftersom min puma har åkt hem idag. Eller okej, ja ska ju titta med min mamma iaf :')
Sverigeturné 2011
Bildkälla