Torsdag
Hållit på med photoshop idag, Kul som fasen har börjat lära mig ett och annat nu faktiskt :) Sitter i datasalen på skolan nu och jag har gjort klart så mkt som 3 st jobb *stolt* plus att jag har pluggat till provet imöra! Det brukar jag ju inte göra så jag kanske får ett bra betyg nu för en gång skull ^^

Nu ska dom stänga här, önska mig lycka till te prove imöra nu då!
Efter det blir det till att åka hem till Hudik igen och då blire jobb hela helgen. Även att Jessie kmr upp imöra ska bli kulkul. Blir vell liksom som förra helgen till att plugga mysa och jobba (: <3


                                                                                                                            

Vänner & Annat
Om en droppe vatten var en kram, 

skulle jag ge dig havet. 

Om ett moln var en puss, 

skulle jag ge dig himlen. 

Och om kärlek var värme, 

skulle jag ge dig solen
.
 Tordag

Läängesedan jag skrev någe nu jag vet, men jag har inte orkat. Jag känner mig inte riktigt 100% för tillfället och jag vet inte varför. Jag är trött och slö och orkar inte med någe elle någon. Specillt en person som jag skulle kunna få någe DAMP CP JÄVLA fitt psyk på. Fattar inte hur du kan bete dig som du gör då personen i fråga inte har gjort ett skit. Prata ut med den personen ist det är vad jag rekomenderar och jag gör! DÖ!


Aja, har hållt på med PH nu hela eftermiddan, nu orkar jag inte någe mer så jag sitter bara här och inte gör så ett skit.
Det är jävligt kul att hålla på med, men det tar en massa tid. Jag har inte tålamod mer än ett par timmar. Jag har gjort massa snygga bilder, men dom ser lite konstiga ut eftersom jag inte har lärt mig allt riktigt än (: