Måndag

- hejsan alla :)

Känner mig xktra duktig idag. Har joggat både idah och igår :) Riktigt skönt faktiskt . fast hunden min fick en chock. Hon tyckte det var mkt jobbigt. Så idag fick hon vara hemma och sova ist. Men imöra ska hon med ut igen kan jag lova, då spelar de ingen roll om hon sover eller ej ;D
Även att jag har gjort klart en uppgift på religionen , nej 2 fick hjälp av kroken med en uppgift , stooort TACK !
Sedan har jag börjat och är nästan klar på jämförelse analysen . Den blir nog klar imöra tror ja om jag ger den tid. Tänkte nu att jag skulle göra lite i häftet om kroppen. En hemuppgift som vi ska lämna in är de. Inte världens bästa sak men men det är någe som måste göras och eftersom jag ska utomland 3 veckor i januari så måste jag jobba igen !

Nu ska jag ta mig lite fil och titta tv och göra lite i dedär häftet.
Dagen har för övrigt varit mkt bra , pigg och glad hela dagen men de var en ganska onödig dag ändå .. och imöra ska jag göra ett matteprov . Hoppas att de går bra så jag kan gå vidare med resten av arbetena :)

Hur mår ni annars då?

Pussss på er!

                                                        //

tack å tack

- Hejsan alla sweethearts !

Tack så mkt för alla era tyck och tänk om klänningarna , det är ju inte säkert jag tar någon av dem men får se hure blir :) stort tack iaf !
Och förlåt säger jag till er för kass uppdatering idag och igår lite , haft mkt att tänka på och göra . Men nu är jag tillbaka ett tag igen iaf hoppas jag .

Har jobbat i djurhuset idag , gick mkt brabra . Ska tillbaka igen imöra och kolla till djuren igen. Sen blire tillbaka till skolan på måndagen .
Hur har eran helg varit hitills ? Gjort någe roligt och interesant ?

Men nu ska jag ta och göra mig en kladdkaka elle nå , för jag är så sugen och det är trotts allt helg ;)
Pusss på er alla massa mkt ...

                                                                //

Balklänningar , hjälpa mig !

Hejsan alla ja måste har era tyck och tänkt lite nu , jag har ingen aning om hur jag vill att min balklänning ska se ut , inte färg inte axelstuk , lång elle kort ? har inte en aning !

Så Hjälp Mig Vad Tycker Ni ! ? 
Skriv och tyck till nu alla Snällla !!!!!

  NR 1

       

NR 2

NR 3


        

                                                           //

12:00

- Hejsan alla igen.

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag haft fullt upp , gjort prov massa massa annat.. Men nu ska jag gå till bussen och åka hem så då var de lite tid till datan nu , det är ett PLUSS ++ :)
Har varit och hämtat ut nyckeln och så till djurhuset också eftersom jag blev här denna helg , skönt som sagt att ha lite variation från Hagmyren...

Då kan jag passa på att göra lite arbeten också så jag kan lämna in lite grejjer på måndag hade jag tänkt ! :D
Annars blire nog en relativ lugn helg , har pratat med pappa och jga skulle få resan till Sunny Beach ( stavning ) i julklapp så då blev  de inte så mkt heller att spara . Stort pluss på det med , sedan blire ju utomlands mest troligt i januari också , pappa ska bjuda på resa till Thiland ! Gilla't ...

Men nu ska jag ta och svara på lite komentarer och sedan blire till att kuta till bussen ..

Hur har eran dag varit då ? :) kraaam !

                                                //

20:00

- Men tjoo på er igen!

Kl har nu slagit åtta , jag har varit ut med hunden och tittat lite på läxan ( ett prov imöra ) Och jag har pratat med läraren om matten så de är också fixat :) Nu äre nästan bara engelskan kvar ... Elle ja måste vell prata lite med svenskaläraren också .. Fick ett samtal då jag satt på bussen hem om att jag skulle jobba i djurhuset till helgen , skönt de med lite variation från Hagmyren med hela 27 hästar ^^ ,

Nu blire till att man ska titta på Ghost Whisperer ( sjuukt bra ) och fika lite också hade jag tänkt . Sedan måste jag läsa på en massa mer inför provet då imöra , men de ska fan fixa sig .. usch !
Vad ska ni andra göra då ? :)
Någon annan som tycker om Ghost Whisperer ?

P
össssss -- USSSSS                                              //

10:50

- Hejsan och god morgon på er alla soet läsare !

Idag när jag kom till skolan hade sovmorgon till kl 10 sa vår lärare att vi ej hade den lektionen för han skulle på möte. SUCK ! Annar hade jag börjat 20 över 12... Lite dryygt. Men ska se om jag stannar elle åker hem och gör läxor och kommer igen mig lite ist. För på nästa lektion ska vi prata om öppet hus som jag inte ens ska vara med i :)

Hur mår ni alla idag då ?


Nu blire till att gå till matsalen och få i sig lite mat i magen , det var thai kyckling wook ? tror jag någonting ! Lät kanska gott iaf.. Aja hörs lite senare . Pusss på er :)

                                                                                 //

John Blund . . .

- Hejsan och god natt på er !

John Blund har nu varit och pudrat mina ögon igen med någe så de blir till att gå och lägga sig.Sjukt trött och länktar inte efter att kliva upp kl halv 5 imöra .. haha
Men jag tror jag ej har förstalektionen imöra så då kanske jag får sova lite längre ändå . Det måste jag kolla upp hörreni , för de är dumt att komma till skolan också har man inget att göra liksom !

Aja ni får hare så bra , puss på er alla <3

                                                                //

Medium , poppcorn

- Gokväll alla Soeta läsare !

Har dagen för er bara varit bra ? :)
Min har då varit helt okej trotts att jag varit hemma hela dagen som var ett mkt dåligt beslut , se inläggen nedan ..
Nu sitter jag & mamma å tittar p Medium , sjukt bra serie det med tycker jag . Det ska vara spännande och lite "övernaturligt"
Dock för att jag tror på såntdär lite ändå , finns de nån mer kanske som gör de. Tror på sånt..  ?

Har även tagit en sväng på massa hår och lekt freissör lite , bra blev de som vanligt. Kanske jag ska satsa på en frissörkarriär ? ;) hehehe
Nu är de paus i Medium så jag ska ta mig en röök , Hörs senare :)
                                                                //

Onsdag . .

- Hejsan alla !

Blev hemma idah , usch inge bra. Nu har alla beställt studenmössor och jag måste försöka fixa de själv. Mindre roligt !
Men jag ska nog kunna lösa de bara jag lägger manken till som vanligt . .
Hoppas för guud de går att lösa, även att jag missade en sak som vi skulle göra i hudik igår , ÄVEN fast jag pratade med fia om de under dagen :S assså vad äre med mig och mitt minne egentligen ! ? Åååh , får damp på mig själv !

Imöra blir de att jobba arslet av sig för jag ska prata med massa lärare , måste de nu får de vara nog på detta jävla måeende . Orkar snart inte med mig själv , blir bara besviken liksom.
Annars har vell dagen varit helt okej ändå , sovit typ hela dagen . Jag fattar ej hur jag kan vara så trött ? ?

Hur har alla andras dag varit då ? 

                                                                //

God natt

- Hejsan på er alla igen :)

Nu tar jag och säger god natt medans den lilla fina snön ligger kvar på backen !
Visst äre inte bara för underbart med snöö ?

Skolan imöra igen kliver upp kl 5 .. Suckkk ! men är bara till att pallra sig upp gissar jag för kan inte missa mer i skolan nu som sagt :)
vad ska ni alla hitta på imöra då ?

Nu är jag sjuuukt trött , God natt .
Pussss / S.bergqvist <3

                                                                //

Morgon och trött

-God Morgon alla <3
-

Sitter nu på skolan och kollar lite på bloggar och svarar på några komentarer . Riktigt trevligt att folk skriver också tycker jag . Puss på er alla !
Jag kom hit för typ en timme sedan och jag satten min hund i hungårn sedan bar de av in till skolan . Bara de att de var prooov ? ! SUCK . . Tycker inte alls om de då de kmr och jag ej har pluggat så jag drog mig udan och måste göra på provet en annan gång iställe . NU sitter jag och väntar här med helena och Fia , på att matan ska öppna nån gång .. Asså människor i klassen finns inte ord , vill inte skriva så jag håller de inom mig för de blir lättaste så .Vad ska ni alla göra för roligt idag då ?

pusss / S.bergqvist

                                                                //

091109

Hejsan alla snyggingar :)
Nu börjar jag få lite ordning på mitt liv och nästa nu är som jag skrev i mitt tidigare inlägg att ta riktigt tag i skolan. För usch så jag inte ligger bra till där just nu. Blir till att försöka få göra nationella i engelska bland annat och även några prov i matte B . Tuff tid men de lönar sig !

Löradagen var de då ett stort PLUS på kan jag lova , mycket skratt och mkt trevligt folk. puss på er alla.

Även att min syster alltid lyckas göra de oförväntade , dum nog som hon är då de börjar bli jobbigt med frågor måste hon ju  göra en undanmanöver för att få folket att tänka på annat, så hon tar stekeg och lyssna nu !
DRICKER MED SUGRÖR UR AKVARIET ? hur många gör de . Usch inte fräscht precis liksom.. Aja , bergqvist vad kan man liksom förvänta sig..

Sedan var lilla emma så duktig och satt och smöra in sig för min papegoja i minst en timma , sedan kmr hon springandes till mig och säger sandra kom ska visa nåå :D Ja bah okej jag kmr .. hahaha. Och det var ett mirakel , Maja tyckte om Emma :o Tro de elle ej men dom var så soeta. Emma praktiskt taget satt med hela överkroppen i Majas bur ! hahaha aja sjuukt kul !
Blev inge jobb på söndagen efter de för vaar sjuuukt tröttt :)

Vad har ni alla gjort i helgen då , hänt nå spännande ?

Pusss / S.b


                                                                                                          .

                                                                //