Eskilstuna , day ONE

-
Jahaní . .
Denna dag har varit mkt dryyg om jag får säga mitt :')
Orkar inte med att sitta och lyssna på en fittig , snobbig person som . . ja jag vet inte vad jag ska säga asså . Jag och bananen somnade x antal ggr iaf mer än så behöver man inte säga för jag tror ni fattar vinken :P hoppas på att vi slipper sitta så mkt imöra . . HOST *träsmak i röva*

Upp kl 7 iaf och det bar sedan av till frukosten vi halv 8 . Efter det in på parken då och med en dryyyg lektion hela förmiddan kra til lunch . Fick dock en liten rundtur i parken med som vi ju inte alls hade tittat runt i innan NEJ inte ALLS .
Någon av er som kanske har varit på Parken Zoo ?
Ska vara här hela veckan och jag länktade hem redan då jag kom igår kväll vid 6 :P Men men man får göra det bästa av saken . Tur att man har bra människor med sig iaf (: När vi väl slutat kl 5 , drog dom flesta till Max och åt (:
Sedan gjorde vi det bästa på hela dagen iaf , vi åkte på Strömsholms djursjukhus och fick titta runt där . . .  Anna Jansson blev mkt fast och vill jobba där verkar det som ;) Så nu är min dag fulländad iad .
Nu gruvas inför morgondagen och jag hoppas på det bästa !

Hare / S.bergqvist

helg helg

-
God dag , hur har eran helg varit ? (:
Helgen har varit mkt bra , ändrade planer så älsklings annica jobbade med mig ist . . Gick ju bra de med ;)

Lördag :

Upp pigg och glad som jag är kl kvart i 6 och anlände på stallet till kl 6.00 . . Annica kom lite senare för hon åkte in på möran och pelle hämtade upp henne på stationen (: Duktigt att hon vågade åka själv och allt liksom :P
Blev klar ganska tidigt med då kom pelle på den sk "geniala" idéen att vi skulle DAMMSUGA uppe i taket i ventilerna ? ! :S Asså Pelle kan vara märklig , men men nån måste vell vara de med , Ellehur ? ! ;)
Efter jobbet blev det hem , pappa jag & Isalié åkte och köpte godis och hyrde film . Även att Caritha fixade mina naglar lite . . . Har inte hunnit knäppt kort på de tyvärr men det kmr inom kort för hoppnings vis ;)

Söndag:
Var det någon mer än jag som glömde bort att ställa om kl ? !
Jaani inte lika duktig ida på att kliva upp , elle vad säger du Annica ?! haha . . Jag glömde ställa fram kl och jag trodde hon bara var 6 fast hon var å 7 och annica hade ringt x antal ggr :P Men jag svarade för jag tänkte bara , vad fan gör du vaken nu ! Men det visade sig att hon stog på min gård och kl var 10 över 8 . . . . . ojoj . Men ett trevligt prat och småungarnas stödhjul på cycklarna . . . dom cyklar snett och LUTAR hela tyngden på stöden , hahahaha garvaden så tårarna rann :')
Men dagen blev kort , hemskt nöjd själv faktiskt över vår insatts i stallet denna dag . Men jag kan ju säga att den var inte på topp iaf ^^ , Klar blev vi kl typ 11 och alla hästar var då inne . Vi åkte hem och köpte mat ( pizza stod idag de på menyn ) och gått vare . . . . Tillbaka till stallet sedan och ta in , fick sedan åka med annica till Delsbo och tog bussen därifrån till Ljusdal ((:

Tack gumman för en mkt bra helg <3 , massa skratt åt våra skämt som bara ( av någon konstig andledning ) vi skrattar åt :P jaja vi har ju kul iaf och det är det som är huvesaken ;) hahahaa/ S.bergqvist

Fredag 27 / 3 - 2009

-
Hej alla , har haft fullt upp nu å har inte kunnat skrivit någe !
Men nu har jag nyss gjort prov som kändes mycket bra faktiskt . Det måste bli ett G minst ;)
Även så har vi fått reda på försäljning & service kursen nu , fick starkt G som jag är nöjd med för ja har inte pluggat till någe prov alls . . . OCh nu har vi slutat för dagen , elle ja vi slutade för över en timma sen (typ vid 9) känns onödigt med fredagar ibland . Men dom måste ju finnas dom med ^^ ,

Nu blir det vell hem och sova ut i helgen för er alla , elle ? (:
Men inte för mig , själv ska jag hem och jobba men de är kul de med . Har saknat mina 27 bebisar hemma på Hagmyren nu faktiskt <3 Får hjälp i helgen av älskade Jonsson puss på dig du är underbar :)

Nu ska jag gå och äta sedan ska jag ta bussen hem till Hudik hade jag tänkt . Caritha ska fixa mina naglar lite för dom börjar bli lite ringrostig ( stavning :S ) ^^ ,
Så ni får ha det så bra så lägger jag upp på naglarna senare om jag får någon tid över :)
Pusss på er och tack för ni engaskerar er i att läsa min blogg <33

/ S.B ♥

desperate housewives

-
Dagens tabdlå ( stavning )
Vänner  - Så jävla bra ,
Vänner -    ---- I I ----
Den rätte för  Rosing - brabra
Desperate Housewives - Så jävla underbar serie . . .Fast inget klår ändå Buffy The Vampire Slayer & One Tree Hill , de är bästASTE
Vilken är eran favorit bland alla dessa högar med serier då ?

Nu ska jag dra mig tillbaka och gå isäng i tid för en gångs skulle. . Gört ni med ;) haha

God Natt pösss / S.B

stresss

-
Godmorgon , God förmiddag & eftermiddag med för den delen.
Han inte blogga någe imorse för stressigt värre vare och jag hade mycket att göra.
Iaf klev jag upp kl kvart i 8 (skulle ha klivit upp 6) , och var ut med hundarna . Gick i kanske 30 min sedan måsta jag kasta mig in i duschen . Var snabb ändå och var klar till 9 ;)

Varför ska man alltid behöva stressa på möran ?
- jag får alltid göra de , trotts att jag kliver upp tidigt . Jag fattar inte :P

Skolan var bra idag faktiskt , fick nya fiskar. Fick några guppyhanar och några tikar ( äsch , sak samma samma sak . Honor tikar , vem bryr sig , Ellehur ? ? ) haha Så har fixat lite med dom nu och hoppas alla lever imöra med :/

Nu har jag inte tid att skriva mer , min mamma är på ingång och här ser det ut som skit kan ja lova er alla ^^,  Sakner överrallt och ja a a a a. . . . .  . ;P Måste städa NYSS

hare / S.B

sova kanske . . .

-
tjo , mycket har hänt under  denna kväll . . .
Det har bakats Kola , Gjorts pankaker & PIERCA Navel på Jonsson .
Inte bara vanliga heller som ni kanske ser på bilden utan även "choklad pankaker" :o Jooni deni ;) haha

- Emo : Vare Gott Elina ?
- Sändrä : Hur smakade de ? !
- Elina : Jani , vette fasen vad dethär smaka *konstig min* . . men gott vare ;D
- Emo , Sändrä : hahahahahA

Kolan blve väldigt god om jag får säga de själv , elle hur tycker ni den ser ut ?
- Mummmaaaa !

Piercingen på Jonsson blev bra faktiskt , Hon kommer hit fyll som ett as och ska bli piercad av Emo . . Tur att hon är van och har pierca ett x-antal andra liksom :P Någon annan som är  sugen på att ha piercing ? Var som helst får ni , Emo tar 50 kr och bra blir de :)

Näe ni nu är kl faktiskt 20 i 2 och jag ska upp kl 6 och gå med hundarna innan ja ska duscha . . .
Detta  kmr bli en kort natt , suck . Aja ni får sova så gott alla soetnowsar så hörs vi imöra . Puss på er <3/ S.B

Vovven min

-
Som kanske ingen av er vet har jag en liten vovve vid namn Dimitri (:
Han är en Tibetansk Spaniel och idag var det han tur att ta ett bad ^^ , Inte för att han tycker att det är så roligt att bada direkt men ibland så måste man , Ellehur ? ;)
Han badades , tvättades och borstades . Även sedan fick jag föna honom eftersom det är lite kallt ute och annars blir han vell förskyld :/ och det vore inte så trevligt tycker jag . . . .
Här är han TÖRNLUNDAS BLACK DIMITRI , visst är han bara så sööt ? !

Även att bilden till vänster tycker jag var väldigt cool , var precis att kameran tog då han gav mig en Give me five ;)
Jag vet , min vovve är så dutti så :D

Nu ska jag ta och baka KOLA !

 / S.B

Sjuukling

-
Hej alla , längesedan sist jag skrev någe ja vet .
Men inte kul då bloggen ser ut som den gör , ellehur ?
Väntar på att en ska hjälpa mig och ändra lite fortfarande med det tog längre tid än ja trodde .
Det blir bara till att vänta liksom , försöka skriva några rader ändå fast det är trist. . . .

Hur mår ni alla idag ?
- Jag mår inte ALLS bra för jag har feber och är hemma idag , synd om mig !
Hade vela gått på skolan för jag saknar alla där :') Ni är så underbara alla så ni kan inte  förståå , pöss på er :*

Elina är också hemma idag så jag har ju lite sällskap iaf fast hon sover fortfarande , även att emo skulle vara hemma idag tror jag för hon skrev och frågade om jag var vaken :)

Asså VAD FAN VILL SNÖN , Är det bara ja som vill ha sommar elle ?
- Jag som trodde jag skulle kunna vakna till solen som alla andra jävla dagar och kanske äta frukost på balkongen , men icke helt omöjligt bara för att jag är hemma en dag liksom . . Inte kul ! ! ! !

nu ska jag försöka vakna till lite och kanske väcka Elina ^^ , 

/ S.B Pöösss

910312 - 20090312

-
HEJHEJ !
Ett tag sedan sist jag vet , . .  ´Men väntar på att jag ska få bloggen iordninggjord så den ser lite anorlunda ut .
Men iaf så denna da är speciell , 18 år blir man idag då :D
GRATTIS PÅ MIG ! ! !

varför finns matte , godis

-
Helllojj ! !
Förstår mig inte på detta ämne just nu och jag orkar inte engeskera mig i det helle (kan inte stava). . . .  Ja ska ha omprov på första kapitlet och provet till kapitel 3 är inom kort . Jag orkar inte med skolan . suuck !
Vill bara hem och börja inför kvällen , tråkigt värre att min bästa inte kan vara med :/ men får försöka klara mig ändå gissar jag .

Godissugen är jag också typ ganska mycket , men duktig som jag är åt jag inge godis på hela dagen igår och inte tror jag att jag tänker göra det idag heller . Fast kmr nog , lillördag är ursäkten idag ^^,  . . .
Skider på idriotten idag och jag har besträmt mig för att åka 5 km , behöver det just nu känner jag . Behöver tid själv och tänka och bara vara . Känner att allt rasar och jag har ingen aning om varför . Ni underbara människor får mig att glömma och jag mår bättre Tack för ni finns !

/ s. b

Sandror

-
Jobbjobbjobb , kul med sällskap . Tack Seendra för du ställer upp (:
Igen hästkörning på hela dagen och jag vi har verjeligen tagit det LUGNT :P Lunchen var mycket trevligt som spenderades öppe i Krokens stall . SKRATT skratta och sedan åter SKRATT , älskar er brudar . Sedan blev det till att pallra sig tillbaka till sitt eget igen och börja ta in hästarna . Slutade i tid och kl var bara 3 (:
Därför tänkte vi ta bussen 20 över 5 men tro på fasen att vi missade den för att jag inte hittade mina nycklar till lägenheten >_'< Och Elina hade också glömt sina nycklar så det tog tid innan vi kom in . Tur hade vi och han precis med 20 över 6 bussen ist från Hudik . Och på BUSSEN , finns inte ord . . Jonsson du skulle ha kollat nogare runt om , herregud så hemskt det var ! tack pöjken för skjutsen upp från stationen (:


/  s . b

2009-03-07

-
Hej på er alla !
Jobb hela dagen lång med puddingen Seendra Jonnson . Trevligt trevligt mkt skratt & tårar kan jag lova er alla . Började kl 6 på möran och kom därifrån vid strax efter 5 på kvällen vi hade det mycket roligt i stallet så vi var där läääänge ^^ Peller körde vell några hästar men annars va det faktiskt ganska lugnt hela dagen . Mycket skönt om jag får säga det själv . Har haft ett sånt stressigt "lov" så jag är helt slut . Trevliga samtalsämnen också har vi i stallet hahahaahh så roligt att kalga på andra eftersom man är så "perfa" själv ellehur ? ! ;)

Efter jobbet dissade Sandra mig , men för en gångs skulle kom en annan pudding till mig :D Annica kom och besökte mig och jag bjöd på tårta ( var vell den som låckade gissar jag ) sedan blev det melodifestivalen Chirre och choklad . På det gav vi alla hela familjen varandra masage . Mycket trevligt , min syster försökte faktiskt hjälpa dig Annica men för att det ska bli bra måste det göra lite ont ! ^^ , http://www.youtube.com/watch?v=Ddmei9I2NzU helt klart bäst !

Tack så mycket för en trevlig kväll pullan , älskar dig ! <3

/ s .b

interneet . kolapps !

-
Har inte kunnat lagt in någe på hela dagen igår för att vårat inernet är lite cp och stänger av när det vill . Mycket irriterande , ja ! Iaf så jobbade jag hela dagen igår blev sent och jobbade ända till kl 5 . Men skönt som fasen för imöra (fredag) är man ledig första dagen på hela lovet . Det ska faksitk bli skönt kan jag lova er alla läsare.
Nu ska jag ta en sväng med hunden sedan får vi se vad som händer (:

/  s.b

tv tv tv

-
Helloj gott folk (:
Har nyss tittat på denna braaiga serie och jag tror jag bara avlider . Hur kan en serie vara så bra ? det är liksom helt vanliga perosner egentligen och dom läser i ett manus  ^^ , Aja bra för min del iaf för jag diggar´t     ;) George är ju bara för soet asså , så liten och han kan ju aldrig  göra någe fel elle vaddå :P haha gulligt är det iaf och jag älskar serien !

Greys Anatomy , helt klart bästa serien !

dock efter ;
One tree Hill
Buffy the vampire slayer
(fast dessa är vell helt olika egentligen , men det är vell det som blir poängen . Dom kategoriserar olika liksom )

Nu ska jag ta och bosta gaddarna och sedan dra mig till sängs , annica kanske skulle komma inatt med efter att hon hade varit ut . Man kan vell hoppas men hon hamnar alltid hos Robert av nån konstig anledning ^^ ,
God  Natt
s.b

Tvättstugan . . . .

-
Serriöst , ja och mamma var nyss i tvättstugan och jag såg en lapp på väggen . Varför tar någon en annans schal ? asså hur lite pengar har man inte då och eftersom det är  någe nytt skit nu så har dom modernt i tvättstugan . Och det syns vilken / vilka som varit där och tvättat . Så dom kan ju liksom itne komma undan med de ? ellehur ! ?
Det finns mycket som är lågnt asså men att stjäla andra saker / egendom är faktist jävligt lågt . Någonting man själv har köpt vill man vell fasen inte att nån annan ska ta av en ellerhru ? Finns mycket konstiga människor i denna värld kan jag lova er alla och jag har då stött på allt för många av dom . Därför jag är som ja är , jag bor ju med en av det märkligaste liksom . Min självaste syster Lindá , finns inte någe männskligt ord som kan beskriva henne .

Men älskar henne ändå (:

Onsdag

-
Jamen hej på er alla !
Idag har jag för omväxling skull jobbat ? ( rättare sagt som vanligt ) och det var många hästar på tapetern idag , själv tog jag mig friheten att ta en tur med Kapella . Det gick mycket bra faktiskt , det är sjukt kul att köra asså . Ni som inte gjort de , försvagsvis ( mitt ord annica ) måste ni prova på de . Lite ont i armarna bara annars så är det lugnt . . . .
Men berättar mer sen måste rusa till tvättstugan nu för dom stänger kl 9 , SU !

<3

Sön , Mån , Tis

-

Samma samma lika nu i 4 dagar , har jobbat alla dagar och fler blir de  . Hon som jobbar egentligen har blit sjuk så jag har alla dagar hela veckan sukkk ( men bra ) - . -
Kul när man sedan får pengar liksom . Somnade kl 8 igår ( därför jag inte svarade på någe sms ) svarade på möran med då var det dock inte folket av en konstig anledning ? ! ^^

Imöra jobba igen som vanligt och har jag tid blir det vell någe inlägg här i bloggen också (:

/ s.b

heelgen !

Hegen har varit bra , jobba såklart både lördag och söndag med Annica . Dock fick man inte se henne så mycket denna helg ändå för hon hade massa annat för sig . . Lite tråkigt men klarade mig bra ändå (:
Var på stan en sväng på lördagen för Annica skulle invästera ett par TILL skor , riktigt schnygga även bysserna faktiskt . Vad gör alla andra under helgerna då ? Skulle jag vara ledig skulle jag iaf supaaaa . Ge mig Övik nu helst Nysss !

puss /s.b