Angel Whit A Shotgun!

Bra hjälpreda en Lördags kväll!

Hejsan alla glada!
 
Hur har eran lördag varit då?
- Min har varit perfekt, vaknade vid 9 och klev upp och fick frukost serverad av Caritha (pappas fru). Hon kom med nybakat bröd. Det kan vell inte bli mkt bättre liksom?.... Efter det gjorde vi oss lite fin och åkte till min mamma och sedan blev det att åka till Nettan och fika lite eftersom hon fyller 40 idag, Grattis!
Det blev Daimtårta, väldigt gott om jag får säga mitt.
Efter det kom pappa och hämtade oss och då åkte vi på dollar för lite LÖRDAGSGODIS, det kan man aldrig bli för gammal för ;) Väl hemkommen så lagade jag lite mat åt dom små, eftersom man säger att man inte ska äta godis om man inte ätit mat!
 
Nu försöker jag knäppa på Hajar som Hajar men måste nog ringa pappa för de finns ju 43423 olika inställningar nu för tiden och jag fattar ingenting. Plus att Maja sitter och pratar massa skit, jag tycker inte om pappas papegoja!
 
Tur att de finns sysselsättning nu för tiden, barnen spelar DS och Sandra dricker öl!.. Perfekt!
 
 
Sally till vänster och Isalié till höger, gud vad jag älskar er!
Pusss / S.Bergqvist ♥
 
 

Promenad!

Hejsan!
 
- Riktigt mysigt var det med promenad, gick runt hela stan nästa, eller kanske inte haha. Men Sena var jätteduktig, hon ska utbildas till en ledarhund vilket innebär att hon ska bli blindhund. Hon är redan jätteduktig och ledde mig igenom en stor folkmassa utan att ens gå fram till en annan person. En mycket lovande hund som har en väldigt speciell plats i mitt hjärta ♥ hon fanns i rätt tidpunkt i mitt liv och jag kommer alltid minnas henne. Men eftersom hon ska bli blindhund så har man bara hunden tills den är ca 1,5 år och sedan ska dom göra massa tester och kolla så hon passar. Därefter flyttar hon långt bort och man ser nog dom aldrig mer.
 
Jag fick fin bild på henne iaf så nu ska vi se.
 
Underbart vackra Sena! :)
Hörs senare!
Pusss / S.Bergqvist ♥
 
 

Fredag!

Hej allihopa, ältligen helg säger man vell!
 
- Förlåt men han inte med ett inlägg imorse heller, sov över IGEN.. Börjar bli en vana nästan.
Har slutat för idag och nu ska jag ta mig en promenad tänkte jag. Har ni tur så kanske ja fixar en bild också så ni får se en underbar hund.
 
- Vad händer för er i helgen då? :)
 
Tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg så ni ser att jag lever.
Vi hörs senare!
Pusss / S.Bergqvist ♥

21:35

Nämen hörreni!
- Tror jag ska göra som småbarnen idag och knäppa på en film och lägga mig tidigt. Det måste man ju få göra ibland när man känner sig sådär bara, blääää.. Tänkte försöka komma upp i tid imorgon och ta mig en springtur eller rättare sagt joggingtur. Vi hoppas på att klockan ringer tillräckligt högt så ja hör den bara.
Imorgon blir det skola igen och sedan ska ja packa min lilla väska och bege mig till min fader, dör jag ska tillbringa helgen med mina småsyskon som jag saknar så enormt ♥
 
Blir vell massa mys och titta på barnfilmer skulle jag tro och det gillar ju jag så jag klagar inte direkt. Nu ropar sängen mitt namn och ja tror att det kanske är Taran och den magiska kitteln? (stavning) som ropar mitt namn. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa så hörs vi någonting imorgon!
 
Pusss / S.Bergqvist  ♥
  

Middag!

Hejsan alla underbara!
 
Hur har eran dag varit?
- Själv sov jag över imorse så därför blev det inget inlägg som jag hade tänkt att ni skulle få. Men Det blir ett nu istället och jag hoppas att ni inte blir allt för besvikna.
Eftersom jag var så stressad imorse blev de ju såklart att jag glömde min redovisning hemma, lite pinsamt faktiskt för jag fick ju stå där och inte ha så mkt att säga. Tur att de andra i mitt grupp har lite bättre koll än vad jag har.
 
Eftermiddagen blev de Svenska (Yippiieeh!!!) eller inte.... Men det är helt okej ändå för vi har iaf fått en ny lärare som är lite bättre än den andra..
 
Har nyss ätit BLODPUDDING, jag vet att de äår hemskt fååå som tycker om det. Men det är verkligen gott tycker jag sålänge man inte äter det för ofta. Så ni som inte tycker om de får blunda en liten sväng för här kommer en liten bild! ;)
 
 
Nu ska jag göra lite läxor, vi hörs senare!
Pusss / S.Bergqvist

John Blund!

God Natt!
- Nu ropar karln min igen (john blund), dags att strö grus i mina ögon. God natt bloggen, läsare och annat folk. Vi hörs imorgon biitti, tänkte att jag skulle försöka klämma in ett inlägg innan skolan! :)
 
Pusss / S.Bergqvist

Eftermiddag!

Hallåj alla!
- Nu är klockan snart matdax och idag serveras det Kyckling, potatiskgratäng och sallad, GUD så GOTT!
Hade skola på förmiddagen och hade även prov kl 13.00, gick faktiskt bra. Efter det blev de en promenad med min gamla vän Sandra Jonsson, påhittigt med lika namn liksom..
 
Nu ska jah plugga och försöka förbereda mig för en redovisning jag har imorgon. Någonting ska de handla om men vet inte riktigt vad de heter men landet är iaf Vitryssland!
Nu ska ja ta och äta så hörs vi senare!
 
Pusss / S.Bergqvist
 

22:50

God kväll alla pigga och glada!
 
Har alla haft en bra dag?
- Det har jag iaf jag haft! :')
Nu börjar mina ögon bli lite grusiga utav John blunds fina sömnpulver i mina ögon. Har varit och gjort prov idag och det kändes faktiskt helt okej men man kan ju aldrig riktigt veta. Jag får hoppas på det bästa, för det är ju det ända man kan göra. Börjar lektion imorgon kl 08.00 och på schemat står det, ETIK med Margareta Andersson som för övrigt är den bästa läraren på Cul här i Hudiksvall, bara så alla vet liksom.  Hon gör varje lektion minnesvärd och man kommer ihåg vad man har gjort. Väldigt bra.
 
Näe, nu ska jag inte streta emot och hålla ögonen öppna något mer. Nu äre nog!
Vi hörs någonting imorgon.
Puss / S.Bergqvist

Godmorgon

Hej på er alla pratglada!
Jag hoppas ni alla har sovit gott och vaknat pigga!
Nu sitter jag och pluggar som bara F*n occh hoppas på att klara mitt svenska prov om Antiken och lite annat. Har inte pluggat så mycket men man har vell roligare saker för sig. Men hoppas att e går vägen så man kan börja satsa på nästa prov ist.
 
Jag måste be lite om ursäkt, jag ska försöka fixa till bloggen lite men de går inte så bra just nu. Var längesedan jag bloggade och dom har gjort om så mycket så jag försår inte riktigt på mig alla koder och annat. Men jag ska fixa det när jag får tid.
 
Nu ska jag göra någon nytta och sätta igår att tvätta lite innan jag ska göra provet, hoppas ni alla får en superdag.
Vad ska ni alla göra idag?
Gud vad jag vill tillbaka till värmen!
 
 
 
 

Förlåt mig!

*******
Trött, less, tom i kroppen. Klump i magen. Ensamt. Går inte beskriva känslorna i kroppen, som sprutar ut i tårkanalerna!
Jobbigt helt enkelt, saknar dig!

<3